Qui som

La Xarxa d’Establiments amb Consciència Nacional, XECNA, som persones compromeses amb el nostre país i la seva història. Volem fer un pas més enllà en l’estructura actual de país. Creiem que hi ha un futur millor per a tots els catalans i catalanes. Som inconformistes i defensem que el futur de Catalunya passa per a què les empreses i els treballadors, però també els consumidors, empentin el país perquè vagi endavant, desafiant totes les adversitats que sempre han acompanyat l’esdevenir d’aquesta nació.

Hi ha moltes maneres de construir aquesta nova realitat que desitgem. Nosaltres apostem decididament per la qualitat, la modernitat i els productes de proximitat. En un món globalitzat el factor local és decisiu: saber d’on ve allò que veus o menges i tenir al davant un interlocutor que et pugui respondre les preguntes relacionades amb el producte que vol comprar.

En el tracte diari amb els nostres clients vàrem comprovar fa anys que hi ha un factor que condiciona, i molt, la decisió de compra: el component emocional. Per això elaborem productes de màxima qualitat, etiquetats en la nostra llengua i que introdueixen elements de la història de Catalunya de manera natural. Una manera de promoure la identitat des del lloc central on es reuneixen família i amics: la taula.

 

Ramon Carner i Alivés


Contacte/Comandes

938 660 745 - info@apats.cat

XECNA (GRUP APATS)

Av. Escoles n 3

08182 Sant Feliu de Codines

Barcelona

css.php